Jelenlegi hely

Blog

Minőségi szórakozás gyermeked születésnapján? Dönts szülinapi játékaink mellett! 

Hol vannak már azok az idők, amikor egy születésnapon bújócska, vagy a rajzverseny számított a legizgalmasabb programnak! Természetesen az örök klasszikus gyerekzsúr ötleteknek mindig marad hely a szülinapokon, de miért ne lehetne valami olyannal előállni, és elkápráztatni vele az aprónépet, ami kicsit rendhagyó? Ilyen fantasztikus gyerekzsúr ötlet például a LogiKoffer is!

Amikor a felnőttek születésnapi zsúrt szeretnének szervezni a kicsiknek, gyakran az ötlethiány okozza a legtöbb fennakadást az előkészületek kapcsán, ugyanis tanácstalanok az izgalmas és eseménydús programokat illetően. Szerencsére Neked nem kell kétségbeesned gyermeked születésnapja közeledtével, mi tele vagyunk ötletekkel!

Minden születésnap különleges, hiszen egy újabb évvel bölcsebbek leszünk. A gyerekeknek ez a nap még a szülinapi zsúrt jelenti, ahol mókázhatnak a barátaikkal és ajándékokkal halmozzák el őket. Hogyan legyen a szülinapi zsúr különleges? A Logikoffernek minden születésnapon ott a helye!

Egy szülinapi buli mindenkinek hatalmas élmény, azonban a gyerekek hamar ráunhatnak az eseményre, főleg akkor, ha nincs megtervezett program, vagy valamilyen közösséget összekovácsoló játék. Ha Te is tisztában vagy ezzel, ráadásul szeretnéd emlékezetessé is tenni gyermeked szülinapi buliját, fedezd fel kincskereső játékainkat!

A gyerekek imádnak szülinapi zsúrt szervezni, hiszen ilyenkor minden róluk szól, sok ajándékot kapnak, és a barátaikkal vannak körülvéve. Viszont kisebb korban ennek a megszervezése még a szülők feladata. Nekik kell gondoskodniuk nem csak az ajándékról, hanem az enni-innivalóról és programokról is. Egy kincskereső játék tökéletes választás lehet!

Gyerek játékok szülinapra

Valószínűleg más szülők is ismerik az érzést, milyen gyermekünknek szülinapi zsúrt rendezni, és amint közeleg a nagy nap, egyre inkább görcsbe rándul a gyomrunk, hogy jaj, mit is kell még addig beszerezni, tányérok, torta, sapka, lufik... és persze mi legyen a szülinapi program