Jelenlegi hely

Gyerek játékok szülinapra

Beküldte LogiKoffer - 2017, március 10 - 10:23

Gyerek játékok szülinapra

Valószínűleg más szülők is ismerik az érzést, milyen gyermekünknek szülinapi zsúrt rendezni, és amint közeleg a nagy nap, egyre inkább görcsbe rándul a gyomrunk, hogy jaj, mit is kell még addig beszerezni, tányérok, torta, sapka, lufik... és persze mi legyen a szülinapi program

Álmodtam már azzal, hogy tizenöt fékezhetetlen kilencéves a vadonatúj kanapén ugrál, miután feldöntötték a porcelánvázát, mert milyen hasznos is a kempelésnél. Felébredve rögtön ölembe kaptam a laptopot, hogy kétségbeesésemet internetezésbe fojtsam, no meg hátha találok valami hasznos cikket a témában, lehet-e és hogyan szülinapi zsúrt rendezni úgy, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat (sőt!), ugyanakkor megússzuk sérülések és egy 3-as erejű földrengés nélkül.

20 éve, amikor még én voltam ebben a korban, nem igazán létezett ún. szülinapi program vagy külön gyerek játékok szülinapra és így nagyon sokszor unalomba fulladt a rendezvény, mert egy kis panellakásban nem nagyon van mit csinálni. Többnyire ettünk meg ittunk. Most már azért elvárás is, hogy egy szülinapi bulin legyen ’valami’, a szülők már nem lazázhaznak, innen a görcs... Szerencsére azért az ötletek széles tárházából lehet már választani az otthoni kincskeresőtől egészen a kiszervezett kültéri rendezvényekig, a különböző gyerek játékok is nagyon népszerűek szülinapra.  Mindenki eldöntheti, hogy mit szeretne, ez többnyire persze pénztárca- és helyfüggő. Attól is függ, hogy gyermekeink milyen iskolába, és így milyen társaságba járnak, mert ha a barátai születésnapjai egytől egyig húsz fős, már- már esküvőszerűen bonyolított rendezvények díszes meghívóval, akkor mi sem adhatjuk alább a színvonalat. Ami viszont igazán lényeges, hogy a saját gyermekünk örüljön neki, hiszen neki rendezzük a szülinapi zsúrt és Neki szerveződnek a gyerek játékok szülinapra . Ha nincs sok barátja, akkor talán jobban örül egy szolidabb otthoni rendezvénynek, de ha ő az osztály hangadója, akkor bátran választhatunk a harsányabb programok közül. 

Ha érdekelnek a gyerek játékok szülinapra, akkor a LogiKoffer játék egy igazán különleges megoldást kínál, ez egy szórakoztató és gondolkodtató logikai kincskereső játék, ami kibérelhető szülinapi bulikra. Próbáljátok ki! 

-Anett-