Jelenlegi hely

Gyerekzsúr ötletek

Beküldte LogiKoffer - 2018, július 30 - 20:08

Hol vannak már azok az idők, amikor egy születésnapon bújócska, vagy a rajzverseny számított a legizgalmasabb programnak! Természetesen az örök klasszikus gyerekzsúr ötleteknek mindig marad hely a szülinapokon, de miért ne lehetne valami olyannal előállni, és elkápráztatni vele az aprónépet, ami kicsit rendhagyó? Ilyen fantasztikus gyerekzsúr ötlet például a LogiKoffer is!

 

Keress fel minket bizalommal, és tudj meg többet a LogiKofferről! Tulajdonképpen izgalmas kincskeresésről szól, ahol a kincs megtalálásához sokféle feladaton kell átküzdenie magát a szülinaposnak és kis vendégeinek. A jó hír az, hogy a LogiKoffer több változatban is elkészült, tehát a legkisebbek is részt vehetnek a kincskeresésben, mert óvodásokra és iskolásokra, sőt, a felnőttekre is gondoltak a tervezők.

 

Kalózok elől elorozni az aranyat, dzsungelben felkutatni a kincset, vagy megkaparintani a híres Nemzetek Aranyát? Bármelyik fantasztikus gyerekzsúr ötlet könnyedén megvalósítható a LogiKoffer segítségével! Megadott elérhetőségeinken Te is megrendelheted a következő születésnapra!

 

gyerekzsúr ötletek