Jelenlegi hely

Egy Perc és Nyersz

Próbáljátok ki otthon a népszerű tévés ügyességi vetélkedőt!

Egy perc és nyersz

EGY PERC ÉS NYERSZ -  KIHÍVÁSOK

 

1.CSÓVÁLD A JOJÓT

Derékra kötött övre kell rögzíteni a jojót, majd fenék és csípőrázással kell felborítani vele összesen 5 db földre helyezett poharat.

2.VAKLABDA

A játékosnak szembekötés és néhány forgatás után vakon kell megkeresnie 4 db padlóra helyezett kis labdát a társai irányításával.

3.FORDÍTOTT PIRAMIS

Poharak és tányérok segítségével kell fordított piramist építeni, hogy az alsó szinte egy pohár kerül, rá egy tányér, majd két pohár, és így tovább, míg a piramis 5 emeletes lesz.

4.VILLA BOWLING

Hasára fektetett villa fogai közé kell begurítani egy pénzérmét 1 méteres távolságból. 

5.ORMÁNYOS JETI

A játékos fejére húzott harisnya egyik szárába egy baseball labda kerül, amivel előre lépkedve fel kell döntenie két oldalt sorban 4-4 poharat.

6.KEKSZSZARVÚ

A játékos homlokára kell helyezzen egy zsetont, majd ebből tornyot építenie úgy, hogy összesen 7 zsetont helyez egymásra.

7.CSAVARTORONY

A játékosnak anyacsavarokból egy 8 elem magas tornyot felépítenie úgy, hogy a csavarokat evőpálcika segítségével helyezi egymásra.

8.POHÁRHERNYÓ

A játékosnak 19 sima és egy színes poharat kell mozgatnia, úgy hogy egy poharat a torony tetejéről mindig az aljára rak, a cél, hogy a színes poharat alulról felülre eljuttassa.

9.AMŐBA

A játékosnak felváltva kell dobnia kétféle színű ping-pong labdával, 9 pohárba. A cél az, hogy függőlegesen, vízszintesen, vagy átlósan dobjon be 3 egyforma színűt.

10.ELEKTROSOKK

A kezekhez és a lábakhoz rögzített lépésszámlálókkal kell kapálózni és rugdalózni és a négy számlálón összesen 200 pontot elérni.

11.KELJ FEL JANCSI

A játékosnak úgy kell feldobnia egy vízzel részben megtöltött palackot, hogy az egy teljes fordulatot tegyen, majd megálljon a talpán.

12.HARISNYAHALÁSZ

Két golflabdát kell megszerezni a harisnya két szárának aljáról, a kezekkel előrehaldva majd vissza, a kezeknek egymástól függetlenül kell mozogniuk.

13.ÉLJEN A KIRÁLY

A 32 lapos magyar kártyacsomagból a játékosnak le kell fújnia az asztalról 28 lefordított lapot úgy, hogy a 4 felfordított király az asztalon maradjon.

14.GYŐZD LE A GRAVITÁCIÓT

2 lufit kell a játékosnak folyamatosan a levegőben tartania, hogy 1 percig nem eshetnek le.

15.POPSI PING-PONG

A játékosnak egy derékra, övvel rögzített zsebkendőtartó dobozból kell riszálva kiráznia 8 db ping-pong labdát.

 

Egy perc és nyersz