Jelenlegi hely

Fáraók Kincse

Varázslók Kincse

Fáraók Kincse - tematikus kincskereső játék

Utazzatok el Egyiptom földjére és találjátok meg a Fáraók Kincsét! 

LogiKoffer Kincskereső foglalása

Ismét újdonsággal jelentkezünk! Ezúttal egy külöleges helyszínre, Egyiptom földjére kalauzolunk el Benneteket! Segítsetek Indiana Jones felfedezőnek megtalálni Tutanhamon fáraó titokzatos sírját a Királyok Völgyében és legyen Tiétek a Fáraók Kincse. A játék során sok izgalmas egyiptomi témával találkozhattok: piramisok, fáraók, hieroglifák segítenek Benneteket a kincs nyomára bukkanni.

Gyerekeknek

 A logikai feladványok többsége egy lezárt koffer kerül majd elő, a rövid szülői előkészítés során csak pár tárgyat kell majd a helyszínen elrejtenetek, majd a bevezető felolvasása után már indulhat is a játék. Ízelítőül néhány izgalmas feladat a játékunkból: hieroglifa kódfejtés, 3D piramis kirakó, tárcsás dekóder, szobrok mérlegen, láthatatlan üzenetek. A Fáraók Kincse játékban minden tárgy és feladvány a legjobb minőségben lett összeállítva, hogy a játékosok a lehető legjobban szórakozzanak.

A játék közel 20 talányos részből áll, mindegyik megfejtésen együtt kell dolgozniuk a játékosoknak. Mivel ez egy komolyabb játék, így 9-14 éves gyerekek számára ajánljuk és 1,5 órás garantált, tartalmas szórakozást biztosít a Számukra! A csapat létszáma max. 12 fő lehet, de akár már 3 főtől is izgalmas lehet a játék. Nagyszerű választás lehet, ha otthoni szülinapi zsúrra készültök és szeretnétek a gyerekeket egy különleges utazásra invitálni.

A tematikus bulikhoz választhattok pluszban egy komplett egyiptomi témájú szülinapi csomaggot is, fáraós dekorációval, jelmezzel, meghívóval, zenével, kvízzel és még sok plusz tematikus játékkal. 

Tematikus szülinapi csomagok

Felnőtteknek

A Fáraók Kincse kofferünket úgy állítottuk össze, felnőttek felnőtt verzióban is játszható legyen. Így a témájánál és a feladatok nehézségénél fogva játékos kedvű felnőtt csapatok számára is ajánljuk. A 1,5 órás játékmenet egyszerre lesz gondolkodtató és szórakoztató a felnőttek számára is. Ajánljuk csapatépítésre, csalaádi összejövetelekre vagy más rendezvényekre. Ha szeretitek a kihívást, akkor a Nemzetek Aranya kincskeresőnk mellett a Fáraók Kincsét is ajánljuk Nektek. A játékot Budapesten a XI. kerületi címünkön tudjátok átvenni és egy egész napra elvinni, bármilyen helyszínen játszhatjátok! Jó szórakozást!

Fáraók Kincse szülinap