Jelenlegi hely

Kalózok Kincse

Gyerekzsúr játék Kalózok Kincse

Kalózok Kincse - szülinapi gyerekzsúr játék

Kutassátok fel a Karib-tengeren Jack Sparrow elveszett hajóját és a Kalózok Kincsét! 

LogiKoffer Kincskereső foglalása

logo egy szórakoztató logikai kincskereső társasjáték, ami egy igazán egyedi szórakozást kínál ha gyerekzsúrt szeretnétek rendezni.

 

A játék segítségével otthonotokba vihetitek a szabadulós játékok izgalmát, hangulatát. A feladatok többsége három részből áll, hogy nagyobb társaságokban is mindenki ki tudja venni a részét a kalandból, így senki nem fog unatkozni. Néhány titkos feladvány a játékból: mágikus polarizált képkeret, dobókockák a sakktáblában, óriás kalóz puzzle, szelfibot horgászat... 

 

A játék időtartama létszámtól és korosztálytól függőekb. 90 perc. A játékot 7-12 éves kisiskolás gyerekek számára ajánljuk. A LogiKoffer ideális választás, ha gyerekzsúrra kerestek egy izgalmas otthoni program ötletet. Minden kincskereső játékunk, így a kalózos is egyaránt jó választás fiús és lányos gyerekzsúron is, a játék tematikája a kerettörténetben és a tárgyak designjában jelenik meg, a hangsúly az izgalmasnál izgalmasabb trükkös logikai feladványokon van. A játék kültéren és beltérben is remekül játszható. A játékhoz választható egy Karib-tenger kalózai szülinapi gyerekzsúr kiegészítő party csomag is, ami sok extrával járul, hozzá a buli sikeréhez.

 Tematikus szülinapi csomagok

kalózok kincse koffer

Vélemények - Kalózok Kincse

Gyerekzsúr játék Kalózok Kincse