Jelenlegi hely

GYIK

Meddig lehet nálunk a játék?

A LogiKoffer bérlése alapvetően egy napra szól. Legcélszerűbb, ha az adott nap reggelén viszitek el (10:00 és 11:00 között) és aznap este (19:00 és 21:00 között) hozzátok vissza a játékot! De rugalmasak vagyunk a többi foglalás függvényében! Keressetek minket bátran telefonon! 

 

Mekkora a „csomag”? Mennyire nehéz szállítani?

Egy kézitáskát és egy gurulós bőröndöt kaptok mindegyik küldetés esetén, a játékot egyszerű szállítani, legpraktikusan mégis kocsival tudjátok hazavinni! A bőröndök esetében kb. 45 x 65 cm-es méretre lehet számítani, a tömege pedig kb 10 kg, minden játékkal a belsejében. A kézitáska mérete kb. 30x25 cm, ebben lesznek majd az elrejtendő tárgyak és a kincsesláda is. Ha szülinapi kiegészítő csomagot is rendeltek, akkor még egy hátizsákkal is kell kalkulálni.

 

Játszható-e a játék szabad téren, kertben?

Igen, jó idő esetén mindenképpen! Csak egy kis rugalmasságot igényel tőletek egy-két feladatnál, pl. ha titkos könyvet kell keresni a polcon, akkor más rejtekhelyet kell találnotok.

 

Mekkora helyre van szükség a játékhoz?

A játék akár egy kis lakásban is lejátszható, egy nappali méretű szobára van hozzá szükség.

 

Hogyan jutunk tovább, ha elakadunk?

A kézitáskában egy kis Megoldások füzetet találtok mindegyik küldetés esetén. Ez tartlamzza a teljes játékmenetet és fellapozhatjátok, ha bármilyen segítségre van szükségetek. Ha netán bármi egyéb kérdésetek lenne, akkor szívesen állunk rendelkezésre telefonon.

 

Házigazdaként is ugyanolyan részese lehetek a felnőtt játéknak?

Természetesen! Mindössze annyi a különbség, hogy a kézitáska tartalmát Neked kell elrejtened a rövid útmutatás alapján. A feladatok döntő többsége azonban a kofferen belül található, így csak néhány rejtekhelyet fogsz ismerni, de a kódok megfejtése, a feladatok megoldása ugyanolyan kihívást jelent majd Neked is.