Jelenlegi hely

Dzsungel Kincse

Szülinapi zsúr játék Dzsungel Kincse

 

Dzsungel Kincse – szülinapi zsúr játék gyerekeknek 

 Keressétek meg a dzsungel titokzatos kincsét az őserdő mélyén az állatok segítségével!

 

LogiKoffer Kincskereső foglalása

Bizonyára minden évben sokat gondolkodsz azon, mivel lehetne szórakoztatni gyermeked szülinapi zsúrján a kis örökmozgókat, lehetőleg a lakás szétszedése nélkül, mindenkit egyszerre szemmel tartva. A Logikoffer logikai kincskereső társasjáték egy igazán izgalmas megoldást kínál a szülinapi zsúr alkalmára, ráadásul még animátorra sincs szükség, ez a játék egyszerűen lejátszható minimális szülői segítséggel. Kedvcsinálónak, pár rejtélyes feladvány játékunkból: nyomkeresés iránytűvel, zenedoboz a titkos könyvben, kódolt üzenet a palackban, 3D labirintus...

A gyermekek változatos, ügyességet, logikus gondolkodást fejlesztő feladatok megoldásán keresztül bukkannak a kincs nyomára. Ha netán elakadnának egy feladatnál, a szülő (vagy más játékmester) könnyen kisegítheti őket a megoldások füzet segítségével. A küldetés végén finomságokkal jutalmazzuk a gyerekeket, ahogy az egy szülinapi zsúron szokás. Ezen felül igény esetén lehetőséget biztosítunk egyedi ajándék elhelyezésére is. 

 

A játék időtartama korosztálytól és létszámtól függően nagyjából 90 perc. A játékot 7-12 éves kisiskolás gyerekek számára ajánljuk. A dzsungeles kincskereső koffer ideális választás, ha otthoni szülinapi zsúrra kerestek programot. A játék kültéren és beltérben is egyaránt remekül játszható. A játékhoz tartozik egy választható szülinapi zsúr kiegészítő csomag is, ami igazán teljessé teszi a szülinapi élményt! 

 Tematikus szülinapi csomagok

 dzsungel kincse koffer

 Vélemények - Dzsungel Kincse

 

szülinapi zsúr - Dzsungel kincse