Jelenlegi hely

Szuperhős Kaland

Gyerekzsúr játék Kalózok Kincse

Szuperhős Kaland - tematikus kincskereső játék

Gyűjtsétek össze a Bosszúállók csapatát és győzzétek le Thanost!

LogiKoffer Kincskereső foglalása

A kofferben sok szép szuperhősös dobozkát kaptok, mindegyikben rejtélyes tárgyak és trükkös, gondolkodtató feladványok rejtőznek. A játék elején a dobozkákat különböző állomásokra kell elrejtenetek a helyszínen, ezeket a játékosoknak a küldetés során mindet meg kell találniuk, hogy végül a kincsesláda nyomára bukkanjanak. A feladványok megfejtése minden esetben egy szuperhős lesz, a szereplők pedig a rejtekhelyek kódtábla segítségével megadják majd, hol lesz a következő nyom.  Néhány titkos feladvány a játékból: vasember-széf kinyitása, sokoldalú dobókockák, végtelen kövek rejtélye, pókfonlas összekötő... 

 

A kincsről és a 1,5 órás garantált szórakozásról mi gondoskodunk, 3-12 fő számára ideális választás, 8-12 éves korosztály számára. A játék kültéren és beltéren egyaránt jól játszható. A játékot kisiskolás kortól kezdve, akár felnőttekig minden korosztály számára ajánljuk. 

 

A LogiKoffer ideális választás, ha gyerekzsúrra kerestek egy izgalmas otthoni program ötletet. Minden kincskereső játékunk, így a szuperhősös is egyaránt jó választás fiús és lányos szülinapi bulira is, a játék tematikája a kerettörténetben és a tárgyak designjában jelenik meg, a hangsúly az izgalmasnál izgalmasabb trükkös logikai feladványokon van. A játékhoz választható egy Bosszúállók tematikájú kiegészítő szülinapi party csomag is, ami sok extrával járul, hozzá a buli sikeréhez, például ebben vannak a szuperhősös jelmezek és dekorációk is.

 Tematikus szülinapi csomagok 

 Kincskereső Játék Bosszúállók