Jelenlegi hely

Tenger Kincse

tenger kincse koffer

Tenger Kincse - tematikus kincskereső játék

A tengeri állatokkal együtt leljetek rá a tenger mélyén rejtőző kincsre!

LogiKoffer Kincskereső foglalása

Ha már sokat gondolkodtál azon, hogy idén mivel lehetne szórakoztatni gyermeked szülinapi zsúrján a meghívottakat, lehetőleg a lakás szétszedése nélkül, mindenkit egyszerre lefoglalva, akkor a LogiKoffer egy igazán izgalmas megoldást kínál Neked a szülinapi zsúr alkalmára! Sőt még animátorra sincs szükség, ez a játék egyszerűen lejátszható minimális szülői segítséggel. Kedvcsinálónak, pár rejtélyes feladvány a tengeri állatos játékunkból: tengermélyi kódfejtés, óriáskirakó, tengeri állatos varázskönyv, üvegmedálok titka...

A gyermekek változatos, ügyességet, logikus gondolkodást fejlesztő feladványok megoldásán keresztül bukkannak a kincs nyomára. Ha netán elakadnának egy feladatnál, a szülő vagy más felnőtt segítő könnyen továbblendíthati őket a megoldások füzet segítségével. A küldetés végére a kicsesládába meglepetést is bekészítettünk a sikeres kincskeresők jutalmául, de persze lehetőséget biztosítunk egyedi ajándékok elhelyezésére is. 

A játék időtartama korosztálytól és létszámtól függően nagyjából 90 perc. A játékot 7-12 éves kisiskolás gyerekek számára ajánljuk. A tengeri állatos kincskereső koffer ideális választás, ha otthoni szülinapi zsúrra kerestek programot. A játék kültéren és beltérben is egyaránt remekül játszható. A játékhoz tartozik egy választható szülinapi csomag is, ami igazán teljessé teszi a tengeres tematikájú szülinapi buli élményt! 

 Tematikus szülinapi csomagok

tenger kincse