Jelenlegi hely

Varázslók Kincse

Varázslók Kincse

Varázslók Kincse - tematikus kincskereső játék

Segítsetek Harrynek eljutni a Roxfort kastélyba és találjátok meg a Varázslók Kincsét! 

LogiKoffer Kincskereső foglalása

Közkívánatra itt a legfrissebb újdonságunk, a Varázslók Kincse kincskereső koffer! Ezúttal egy varázslatos helyszínre, Harry Potter világába repítünk el Benneteket legújabb játékunkkal. Vegyetek részt a varászlótanoncokkal a trimágus kupán, melynek során a gyerekeknek számos igazlamas feladványban lesz része, mágikus tárgyakat használva jutnak majd el a Varászlók Kincséhez!

A feladványok többsége a lezárt bőröndből kerül majd elő, játék előtt csak néhány tárgyat kell a helyszínen elrejteni, majd egy rövid kerettörténet felolvasása után már indulhat is a játék. Ízelítőül néhány izgalmas feladat a játékunkból: titokzatos cryptex, varázspálca használata, spatula kirakó, iránylakat kinyitása, Harry naplója. A tőlünk megszokott módon minden részlet igényesen lett összeállítva, hogy a gyerekek a lehető legjobban szórakozzanak.

A játék összesen 18 furfangos állomásból áll, mindegyik megfejtésen együtt kell dolgozniuk a játékosoknak. 7-12 éves korosztály számára ajánljuk és ügyességtől függően 1-1,5 órás tartalmas szórakozást biztosít a gyerekeknek! A csapat létszáma max. 12 fő lehet, de akár már 3 gyerek számára is érdekes a játék. Nagyszerű választás lehet, ha otthoni gyerekzsúrra készültök és szeretnétek elvarázsolni a gyerekeket.

A tematikus bulihoz egy komplett szülinapi csomaggal is hozzá tudunk járulni, dekorációval, jelmezzel, zenével, kvízzel, plusz tematikus játékokkal. 

Tematikus szülinapi csomagok

varázslók kincse

Vélemények - Varázslók Kincse