Jelenlegi hely

Városi Játékok

ÚJDONSÁG!!! Varázslatos Városi Nyomozás

Szabadtéri nyomozós játékunkat mindenképp ki kell próbálnotok, ha...

  • Izgalmas kültéri programon vennétek részt családdal vagy barátokkal.
  • Akár 7 éves vagy nagyobb gyerekeknek kerestek izgalmas programot.
  • Szeretitek a fejtörőket, de nem akartok játék közben telefont nyomkodni.
  • Tartalmas szórakozásra vágytok és szívesen lennétek a friss levegőn.

VÁROSI JÁTÉK FOGLALÁSA

Városi nyomozós játékok

Városligeti nyomozós játékunk a varázslók világába kalauzol el Benneteket. Ha ismered és kedveled Harryt, a híres varázslótanoncot, biztosan szívesen segítesz neki csapatoddal együtt, hogy visszaszerezze ellopott varázspálcáját, és  végül legyőzze legfőbb ellenfelét, a sötét nagyurat is. Ehhez csupán találékonyságra, csapatmunkára és egy kis jókedvre lesz szükség!

Városi nyomozós játékunkat a vásárlást követően bármikor lejátszhatjátok. A játékot e-mailben küldjük, csak ki kell nyomtatni a lapokat, és egy írószerszámot zsebre téve megkeresni a kezdőállomást, a Hősök terén. A játékot természetesen kompletten, kerettörténettel, az útmutatóval és a feladatok megoldásaival  együtt küldjük Nektek.

Minden feladványkártyán egy érdkes logikai fejtörő szerepel majd, melynet csak a megfelelő helyszínen tudtok megoldani. A megfejtéseket a tekergők térképén beazonosítva tudjátok meg, hol találjátok majd a következő állomást, ahol az újabb kihívás vár rátok. A játék során egy izgalmas nyomozás is zajlik, a nyomozós lap segítségével ki kell zárnotok az ártatlan szereplőket, hogy végül megtaláljátok az igazi tettest. 

A játék már 7 éves kortól nagyszerű szórakozást nyújt. A játék ideális választás lehet akár egy tematikus szülinapi bulira, vagy akár családi kirándulásra. A Városligeti nyomozás időtartama kb. 1,5 óra, az útvonal csak 1,5 km hosszú és akadálymentes. Kalandra fel! 

VÁROSI JÁTÉK FOGLALÁSA

Városligeti Varázsvilág Nyomozós Játék

(minden korosztálynak, már 7 éves kortól)

Városi nyomozós játékok

Tematikus Városi Nyomozós Játék ára csak: 6.990 Ft 

A játék ára bankkártyával fizetendő a foglalás során, 

majd AZONNAL megkapod a játékcsomagot e-mailben.

Ha érdekel a tematikus Városi Nyomozós Játékunk

akkor rendeld meg a lenti Foglalás gombra kattintva! 

NYOMOZÓS JÁTÉK FOGLALÁSA